Thursday, 28 June 2012

///?_?///

assalamu'alaikum....hello

pe bende la tajuk tu??..korang sihat???farah sihat je...hhmmm...tenang pulak rasenye edit blog sambil dengar lagu IT'S YOU-SUJU lepas kejadian yg teruk berlaku kat sklah tadi...mmm korang nk tahu ape kejadian tu???

mcam ni,tadi farah ckap2 la ngan NUREEN..saje2,cakap kosong kan??care prcakapan farah ngan die ni lain skit tau,farah ngan nureen ckap AWAK & SAYA..mmm....farah pon rase pelik dngan care percakapan tu,but tak la kelakar sangat..tapi,adela manusia ni,die ketawa pulak bila nureen ckap mcam tu...hhmmm...tu la budak zaman sekarang ni,ckap bahasa kasar,aku kau la...itu la,ini la....sampai AWAK SAYA pon die ckap klakar...nasib baik la farah fikir panjang,kalau tak,mmng dah kene da budak tu....



ape salahnya kan???aku,cakap awak saye guna mulut dan suara aku,x gune mulut nenek kau kan?jadi,ade masalah??saba je la...mmm,tapi kan,kalau budak tu bace blog farah,mesti die trase...padan muke ;p

Nae nunbit chi deulkowo keu sungane
Gaseum kipi moseul bakdon sungane
Miryeon obshi baro nohreul sontaekhaeseo
Keurae nan neorago


ape benda latu??x de ape2,saje, copy lirik lagu It's You sikit,ape lagi nak cakap??

ok la...tu je..

BYE..

Thursday, 14 June 2012

Happy birthday my lovely friend!!

Assalamu'alaikum.....hello*terutamanya kpada NISHA
Hye dear...lama tak jumpa...aq rindu kaw...sorry...lmbat wish,tapi HAPPY BIRTHDAY
i love u...i miss u so much...
bole kite boleh jumpe????
k la...
BYE..

Monday, 11 June 2012

More tutorial at --> Lyssa

assalamu'alaikum.....hello....



hari ni farah nk bgtahu dripada mana farah blajar cara2 nk wat blog nieyhh...korang nak tahu???ok la farah bgtahu.....akak Lyssa klau korang nk tahu lbih bnyak tutorial,korang kunjungi la blog ni ok???
ok..la...tu jew..
BYE!!