Saturday, 3 November 2012

Berdebar berdeboh

assalamu'alaikum......hello
korang sihat?....korang nak tahu tak? nak? nak? minggu depan result UPSR keluar.....berdebar-debar farah dibuatnye...
farah harap sangat2 farah dapat 5A...sebab, farah nak masuk asrama Seri Puteri....farah nak mulakan hidup baru dekat sana....Mula2, masa mak farah suruh masuk asrama farah tak nak masuk sangat2....farah sebenarnye malas nak duduk jauh dari rumah dengan buat kerja2 sendiri...macam basuh baju ke, macam2 lagi lah
tapi, bila farah fikir2kan balik, best jugak kalau masuk asrama....sebab farah nak dapat kawan2 baru....kalau kat SMK 24 ni, mesti muka kawan2 sama je.....tak best....farah nak dapat kawan2 baru...*tapi kawan lama farah takkan lupakan, nanti org kata lupe diri pulak....
mmmm....minggu depan merupakan minggu paling sibuk....tengok senarai kat bawah ni :
Isnin =
 Ada perlawanan bola sepak sekolah farah lawan SK Seksyen 7 dekat SK Bukit Subang....*farah ngan kawan2 yg lain pegi jugak...nak jadi penyokong lah katakan.....
Selasa =
 Majlis Anugerah Cemerlang.....farah terlibat jugak...sebab farah dapat anugerah mata pelajaran terbaik BM (Penulisan) dan Kemahiran Hidup...jadi, kena datang sekolah....sedangkan kawan2 farah yang tak dapat anugerah cemerlang syok duduk rumah...nak buat macam mana, murid cemerlang lah katakan....
Rabu = 
Result UPSR keluar (mungkin)....*masih tak dapat dipastikan lagi hari apa....tapi mungkin hari Rabu result tu keluar
Khamis = 
Mungkin banyak benda yang nak diuruskan, contohnya penempatan sekolah menengah taun depan....dan macam2 lagi lah...
Jumaat =
Nangis :'( *mungkin.....sebab hari last sekolah dekat SK Seksyen 24....I WILL MISSS U SKS 24!!!
Tapi, farah boleh berseronok hari Sabtu....yeaayy!!
okey la....tu je untuk hari ni...korang tolonglah doakan farah semoga mendapat 5A dalam UPSR nanti taww.....BYE!!

No comments:

Post a Comment