Friday, 7 December 2012

Tutorial : Cara nak masukkan header dalam blog

hye..
hari ni farah nak bgtahu korang macam mana nak masukkan header ke dalam blog
tapi tuto ni untuk pengguna template designer je tau...
ikut langkah2 kat bawah :
1. Pergi ke Dashboard-> Layout
2. Klik edit kat bahagian header macam ni:


3. Pastu,akan keluar macam ni :
korang klik browse dan upload gambar header yang korang nak
*pastikan korang tanda kat Instead of title and description
4. Save..
tu je...BYE!!

3 comments: